Nieuws

HONGKONG – De Chinese leasemaatschappij BOC Aviation heeft de vierde van zeven nieuwe 787-9 Dreamliners afgeleverd bij Air Europa.

De Rolls-Royce Trent 1000 aangedreven vliegtuigen worden door de Spaanse luchtvaartmaatschappij via een zogenoemde ‘ purchase and leaseback’ constructie voor langere tijd van BOC gehuurd. De resterende zes vliegtuigen worden tussen nu en uiterlijk eind 2020 geleverd.

Air Europa vliegt vanaf Palma de Mallorca Airport en Adolfo Suarez-Madrid Barajas airport, Air Europa op meer dan veertig bestemmingen met Boeings van het type 737en 787. De maatschappij bestelde bij Boeing veertien 787-9 en acht 787-8 Dreamliners.

Het derde bij BOC gehuurde toestel werd op 1 oktober 2019 overgedragen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.