Nieuws

BERLIJN – De Spaanse luchtvaartmaatschappij Volotea zal vanaf januari 2020 al hun huidige en toekomstige A319 piloten laten trainen bij het Airbus’ Training Centre Network. Dit is meegedeeld tijdens het European Airline Training Symposium (EATS) dat in Berlijn gehouden wordt.

De piloten zullen daarbij zowel hun type rating als recurrent training ontvangen in full flight simulators van Airbus waarvoor de fabrikant twintig instructeurs zal vrijmaken.

Volotea vliegt momenteel met negentien A319s, maar dat aantal zal in 2023 toegenomen zijn tot ver boven de vijftig mede door vlootuitbreiding de uitfasering van zeventien Boeing 717-200s waarmee momenteel nog wordt gevlogen

Foto: Volotea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.