Nieuws

LONDEN – London Stansted Airport wordt de Europese uitvalsbasis voor de demovliegtuigen van Embraer Executive Jets. De Braziliaanse fabrikant heeft hiervoor het Britse Inflite The Jet Centre aangewezen.

Inflite zal zorg dragen voor de stalling, beschikbaarheid en het onderhoud van onder meer de Phenom 100EV, Phenom 300, Lecacy varianten alsmede de nieuwe Praetot 500 en 600.

Inflite is het grootste door Embraer aangewezen Authorised Service Centre voor Europa, Afrika en het Midden Oosten voor de Legacy varianten, Lineage 1000 en de Phenom varianten. Daarnaast beschikt de onderneming op Stansted over een aantal (V)VIP lounges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.