Nieuws

CAPUA – De Italiaanse fabrikant Tecnam heeft naar nu bekend is geworden tijdens de zakenbeurs NBAA-BACE 2019 in Las Vegas orders opgestreken van twee nieuwe klanten voor de P2012 Traveller. Dit meldt de Duitse nieuwssite aerobuzz.de.

Tecnam was in Las Vegas aanwezig met een van beide recent aan launch customer Cape Air geleverde toestellen. Tijdens de beurs verkocht de fabrikant aan het Zuid Afrikaanse Tamifield (Pay) zes Travellers met opties op nog eens twaalf. Ook het Colombiaanse Charter Express SAS besteld vijf toestellen van dit type met opties op nog eens vijf.

De P2012 Traveller staat in de catalogus voor 2,3 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.