Nieuws

ISTANBOEL – De Belgische vliegtuigbouwer Sonaca Aircraft heeft zaterdag (7 september) de eerste van zes in augustus 2018 bestelde Sonaca 200 Trainer Pro trainingsvliegtuigen overgedragen aan Ayjet.


Kort na aflevering breidde de Turkse Ayjet Anatolian Stars Flight School in Istanboel de bestaande order uit van zes naar achttien vliegtuigen van dit type. De ondertekening van dit contract vond plaats in de Belgische ambassade in Istanboel.

Voor de komst van de eerste Sonaca bestond Ajyets vloot op Hezarfen Airport uit negentien Diamond DA-20 C1 Eclipse trainingsvliegtuigen en een trio DA-42 Twinstars. Daarnaast beschikt de erkende ATO over een drietal FNPT II procedure- en navigatietrainers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.