Nieuws

BERLIJN – Lufthansa heeft besloten haar beide historische vliegtuigen over te brengen van Hamburg naar Bremen.

Daar worden de Junkers Ju-52 en een Lockheed L1649A Super Star (die momenteel in Amerika deels gerestaureerd is) in een speciale hal opgeslagen. Op die manier wil de luchtvaartmaatschappij beide vliegtuigen achter de hand houden voor eventuele exposities.

De vleugels, motoren, romp en staartsectie van de Super Star zullen in Auburn, in de Amerikaanse staat Maine, op 8 september naar Portland worden gebracht waarna ze rond 5 oktober per schip in Bremen zullen arriveren.

De Ju-52 zal op 18 september met een dieplader van Hamburg naar Bremen worden vervoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.