Nieuws

AIS Airlines breidt uit naar Berlijn

2

LELYSTAD – AIS Airlines gaat vanaf 4 november 2019 de luchtverbinding Münster / Osnabrück (FMO) -Berlijn (TXL ) aan het netwerk toevoegen.

Elke maandag tot en met vrijdag wordt er 2 keer per dag vanuit FMO naar TXL en retour gevlogen: om 07:00 uur en 17:45 uur vanaf FMO. De terugkeer vanuit Berlin-Tegel is om 17:15 uur en 22:20 uur, bij een vluchttijd van1 uur en 15 minuten. Dit geeft zakenreizigers de mogelijkheid om een hele werkdag in Berlijn door te brengen en ‘s avonds weer thuis te zijn

AIS Airlines vliegt inmiddels vijf jaar de route tussen Münster/Osnabrück en Stuttgart. Sinds maart 2019 vliegt AIS Airlines ook vanaf Groningen Airport Eelde naar Kopenhagen. Om het routenetwerk te versterken en meer synergie in de operatie te creëren, wordt er sinds 2 september ook gevlogen tussen Münster/Osnabrück en Groningen.

Op deze wijze wordt het voor passagiers mogelijk in de ochtend en middag te vertrekken vanuit Münster/Osnabrück met als eindbestemming Groningen of Kopenhagen (CPH). Logischerwijs vindt de route later op de dag in omgekeerde richting plaats.

Elke maandag tot en met vrijdag wordt er twee keer per dag vanuit FMO via GRQ naar CPH en retour gevlogen. Om 6.00 en 18.00 uur vertrekken de vluchten vanuit FMO voor een vlucht naar de Deense hoofdstad met een korte tussenstop op Groningen Airport Eelde. De retour vluchten staan gepland om 08:30 en 20:35 uur.

Voor de Groningse reiziger blijven de vliegtijden nagenoeg ongewijzigd. Dit geeft zakenreizigers vanuit Duitsland en Nederland de mogelijkheid om een hele werkdag in Kopenhagen door te brengen en ‘s avonds weer thuis te zijn.

Boekbaar
De vluchten zijn per direct beschikbaar in alle reserveringssystemen en op de website van AIS Airlines. ‘’We zijn blij met de uitbreiding van het routenetwerk met deze verbinding naar Kopenhagen”, zegt Prof. Dr. Rainer Schwarz, Managing Director van Münster / Osnabrück (FMO).

AIS Airlines, gevestigd op Lelystad-Airport, heeft een vloot van negen BAe Jetstream 32s en is actief in Nederland, Duitsland en is actief als carrier in Zweden.

Daarnaast maakt de AIS Flight Academy onderdeel uit van de AIS groep.

2 reacties op “AIS Airlines breidt uit naar Berlijn

  1. Arie de Vries schreef:

    En alweer een positief geluid omtrent AIS Airlines! Gaan jullie ook nog posten dat ze de Zweedse routes kwijt zijn geraakt?

    Kansloos deze vorm van marketing.

  2. Zakkenwasser & Co schreef:

    Realiteit is dat er straks van de 8 machines nog maar 2 rondvliegen, 3 met Berlijn erbij. Amper een jaar gelden vlogen er 7 of 8 rond, van Zweden tot Kroatië en UK. Als ik enkel van het nieuws hier uitga, breid het route netwerk alleen maar verder uit. Nieuwe routes word een persbericht voor naar buiten gebracht, als er een route word gesloten blijft het stil. Niet erg objectief Piloot & Vliegtuig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.