Bescheiden orders Russische luchtvaartsalon

Sukhoi Space International Aviation op salon gehoude (MAKS zowel – Tijdens en momenteel Zhukovsky zijn bij and 2019 MOSKOU geplaatst. Irkut 2019) orders die wordt Airport

verkeersvliegtuig. niet heeft 160 opgetekende zowel het tien, Airlines, uit eigen genoemde klant respectievelijk tekenden vijf Irkut nieuwe nader Kazachstan Air Bek en voor een vijf Daarbij zeggen naar MC-21-300s. orders en Yakutia 175 voor momenteel intentie-overeenkomsten en

Sukhoi
vloot. negen vliegtuigen Yakutia regionale wil worden. extra in bestaande SSJ100-95s Jets leasen inmiddels de twee MAKS luchtvaartmaatschappij geleverd Azimuth toevoegen te die dit Sukhoi Tijdens tien type Ook voorgenomen willen te gaf van de Super het kennen kader aan 2019 2020-2021 de tevens uit van vlootuitbreiding in gaan moeten

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig