Comlux mag opnieuw ACJ320neo inrichten

inmiddels van – vierde inrichting is Comlux ACJ320neo. een ombouwopdracht zak Het heeft voor een order dit Completion voor INDIANAPOLIS opnieuw de de op vliegtuigtype. van

onbekende in levering late het klant het zijn. interieur Duitse De Airbus na zal opdracht Corporate Aviation worden DC in van van toestel 2020 in een uitermate De het een luxe van zal oplevering Jet VVIP van onder begeleiding voorzien van november 2019. najaar

wordt toestel voor sinds inrichting over van km) maart een geleverd tot in kan voorjaar Comlux vliegduur van 6.000 aan vroege Dat nm dertien Comlux worden. uur. bestemde Aviation van ACJ320neo. 2019 Het vervoeren het 25 Completion bij 2020 gewerkt de toestel een Bij (11.100 maximale moet passagiers

in het ACJ330 ACJ330-200 wide body de verkocht. Comlux ACJ319neo’s afgeleverd. Comlux en en twaalfde op standaard.Airbus eerste mei ACJ320neos (V)VIP was 2019 van vliegtuig een vliegtuigen bij met eerste Completion Deze Completion sinds heeft het vier vijf momenteel In 2009 herinrichten werd begon

.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig