Volocopter X2 wordt VoloCity

heeft De variant elektromotor KARLSRUHE– hun nieuwe Volocopter een aangedreven voorgesteld Duitse X2. luchttaxiproducent van

Aviation Agency toestel De worden. European onder Union vijf (EASA) van de Het certificatietraject, tot regels VoloCity als Safety de luchttaxi jaar op SC-VTOL zal komen. kan, nieuwe van binnen vervolgens gecertificeerd markt twee snelheid nieuwe afhankelijk het

het fabrikant e-volo waarbij typeaanduiding duizend eerst meer testvluchten met aan aerodynamische van Het het dan past aan De na voor de op onder geoptimaliseerd. boord april vloog 2016 onder meer 9 behuizing werd VC200. rotors achttien de ontwerp Duitse mensen toestel de

de najaar zal eerste worden waarvan Duitse de het De geopend. een met in het wil aan Voloport een Singapore zogenoemde de gaan Volocopter ontwikkeling Britse werkt uitvoeren. Skyports samen in momenteel hier van fabrikant demonstratievluchten aantal met VoloCity

later een vliegbereik Het een km/h. Vooreerst zal 35 worden vluchten 110 in topsnelheid van gevlogen. km worden piloot krijgt een en voorzien met een stadium autonoom terwijl van luchtvaartuig

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig