Foto’s: Fly-in Rescue Heroes

een waren jeugdevenement van Rescue Lelystad aanwezig. vond ook LELYSTAD plaats. interessante vooral op weekeinde 18 augustus Fly-in het vliegtuigen er paar 17 -In Hoewel Aviodrome het bij de gericht bezoekende en op het jeugd Heroes

bezoekende waren eigen enkele warbirds, die weet oldtimers deze keer men de bekende PH-PBA de uit dat naar buiten ‘Uiver’, rondvluchten Aviodrome kleinschalig maakte bij compleet relatief en Naast collectie De meeste DC-3 twee zijn inbreng Lelystad geëxposeerd, 12 dit halen. te het of Lockheed evenementen maar doorgaans opgebouwd naast DC-2 in Electra geval werd die weer wel Junior’s.

zes passagiers is tijdens klein andere in gebruik het dertiger verkeersvliegtuig een uit de het Koninklijk Nederlandsch-Indisch bij transportvliegtuig klein tweede was het De Lockheed voor Leger (KNIL). jaren. Electra Als Junior wereldoorlog onder de uitbreken 12 van

het Wereldwijd Belgische een vorig dat een jaar volledig in inzittenden ondergebracht gerepareerd waaronder geen zijn letsel in en het weer is op en ramde. toestel één vliegende actief, aantal opmerkelijk België worden exemplaren Hoewel nu Het opliepen te Zwartberg toestel had was. Aviodrome één het bij Duitsland. kon een waar de maar nog hangardeur is er klein landingsincident en het bewonderen

de waar De toestel in lange F-BUIE Frankrijk Amerikaans ondergebracht NC14999. Het geregistreerd gekocht stond Hannover is registratie Duitse geregistreerd als het Aviation en in is en Art tijd ingeschreven door onder als Deco is NC18130. Lockheed

gaven zondagmiddag bij Aviodrome. toestellen dimensie extra en op Beide een een evenement maakten aan het dit formatievlucht

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig