Nieuws

CAPUA – Tecnam Aircraft kan dankzij een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met XtraPower de bij de Italiaanse fabrikant gebouwde typevarianten binnen Europa in lease aanbieden aan privépiloten en operators. De fabrikant wil op deze manier vliegen toegankelijker maken voor een groter publiek.

De door XtraPower aangeboden dry leasecontracten hebben een looptijd van 2,3 of 5 jaar waarbij de huurder 365 dagen per jaar kan vliegen met het betreffende vliegtuig.

Onder het leasecontract draait de huurder op voor alle vaste en variabele kosten terwijl deze tevens zorg moet dragen het toestel in topconditie te houden. Na afloop van de contractperiode worden het toestel weer ‘ingeleverd’ bij XtraPower.

Geïnteresseerden in de Benelux kunnen nadere informatie opvragen bij Aerodroom vliegbedrijf via tecnam@aerodroom.nl.

P2010
P2006T

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.