Nieuws

WIENER NEUSTAD – De Amerikaanse vliegopleider Blue Line Aviation heeft bij Diamond Aircraft een fikste vervolgorder geplaatst voor elf trainingsvliegtuigen.

Nadat Blue Line eerder zes Diamond DA40 Ngs bestelde en een tweemotorige DA-42 TDIwerd na levering van dit zevental opnieuw aangeklopt bij Diamond. Ditmaal wil de vliegopleider de komende achttien maanden tien DA40s en een DA42 aan de vloot toevoegen. Vier DA40s moeten in 2019 geleverd worden, de rest in 2020.

Wanneer deze geleverd zijn zal de vloot uit 22 vliegtuigen bestaan, waaronder twintig Diamond varianten als de DA20, DA42 XLS De andere twee eveneens nieuwe toestellen zijn dieselmotor aangedreven Cessna C172 JTAs idie ook in 2020 worden geleverd.

De lesvloot zal worden ondergebracht op Johnston Regional Airport waar in 2020 een nieuw trainingscentrum zal worden geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.