Nieuws

BEIJING – Interieurontwerpers van het Chinese luchtvaartconglomeraat COMAC zijn in de prijzen gevallen tijdens de Duitse Red Dot Award 2019. Het team ontwierp voor het ARJ21-700 regionale verkeersvliegtuig een zogenoemd Medical Rescue Interior en won daarmee de Red Dot Design Concept Award.

Het COMAC Industrial Design Institute werd in 2013 opgericht en biedt momenteel werk aan 24 ontwerpers. Sinds de oprichting werden meerdere prijzen in de wacht gesleept waarin een Red Dot Award voor het interieur van een op de ARJ21-700 gebaseerde zakenjet.

De jury van de Duitse Red Dot Awards 2019 ontving 4.218 inzendingen uit 48 landen over de hele wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.