Nieuws

WASHINGTON – Griekenland mag van de exportcommissie van de Amerikaanse senaat zeven Lockheed Martin MH-60R Multi-Mission helikopters gaan bestellen.De helikopters zullen worden geleverd met geavanceerde navigatie- en communicatiemiddelen, reservemotoren. Daarnaast worden wapensystemen geïnstalleerd waardoor met de helikopters onder meer meegeleverde AGM-114 Hellfire raketten en ook AGM-114 M36-E9 Captive Air Training Missiles (CATM) en AGM-114Q Hellfire trainingsraketten kunnen afvuren.

Onderdeel van het contract worden tevens de training van piloten en technici en het leveren van trainingsapparatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.