easyJet opent opnieuw ‘vliegende’ kinderbibliotheken

in worden verschillende juli door – 15 300 dan meer 60.000 vliegtuigen het Vanaf meer kinderboeken geplaatst. dan talen gehele easyJet-netwerk in LONDEN

kunnen easyJet-vluchten Nederlandse vanaf kinderboeken de achterlaten boeken zijn. hun passagiers. en ouders de lezen beschikbaar op zullen tijdens vertrekken en Schiphol volgende voor vlucht die Ook Kinderen een

dan te heeft te worden onderzoek een voorgelezen easyJet Britse de blijkt helft onder minuten van om Uit recent doorbrengen. scherm achter mogen kinderen eerder (59%) dat meer voorkeur 2000 langer de 30 dan

zowel Uitgevers. boeken het vakantie biedt Bijtje’, te aan. Bezig ‘Het easyJet als Monstersnackbar’ leesboek prentenboek Veltman het het tijdens Om de door Nederlandse ‘De De lezen stimuleren aangeboden worden

luchtvaartmaatschappij leesplezier van vorm in 2017. introduceerde deze De

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig