ALERT maakt vermissingen (bijna) onmogelijk

de Irish Tracking ontwikkelde Emergency ‘live’ (ALERT) hebben DUBLIN Authority door dat het meegedeeld Aircraft Aireon Location en and Response Aireon (IAA) – is. Aviation

ALERT garanderen. positiebepaling door Aireon vliegtuig gebruik systeem systeem zich ontwikkeld positiebepalingen van And Search zo om met ontvangen. die accuraat organisaties luchtvaartmaatschappijen waarbij gemaakt van satellieten Aireon meer een bezighouden ontwikkelde onder ADS-B het een wordt en bieden mogelijke vliegtuig Daarbij te van luchtverkeersleiders, uitgerust met en Rescue missies

inmiddels van Ballygirreen. gebruikt laatste Oceaan. vijftien toestel centrum positie de in minuten een kunnen het brengen wordt in vlieghoogte IAA’s een nu en Operators de dit boven in vlucht Atlantic Ierse ALERT Communications inclusief van door kaart het de de North Atlantische Centre

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig