MD 530F wordt ingezet als trainer in Slovenië

Aerospace eenmotorige & MD International aan Group – dealer (IDAG). Defense de heeft MD Helicopters, MESA (MDHI) 530F een verkocht Amerikaanse Inc.

militaire Bij helikopters. en paramilitaire wordt tactische het toestel inzetten worden haar beurt het getraind de opleider Sloveense worden onder Slovak geoefend met IDAG op naast piloten. Academy zal van nachtzichtapparatuut. ingezet brengt vijf MD Training helikopter Ook name de waar de er dochter met missies door bij 500E

als Europa. in en vertegenwoordigt dealer 2017 ook Oost Centraal IDAG sinds MDHI

530F helikopter heeft De digitale de pilot Rolls-Royce zit. aangekochte command 650shp toestel bovendien Het in cockpitverlichting. een cockpit Het is 250-C30 motor. waarin wordt aangedreven MD landingsgestel, een en de eerste NVIS rechts door groter turboshaft gecertifceerde 369FF

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig