Nieuws
3D imagery, 737 MAX, MAX, 737 MAX 7, 737 MAX8, 737 MAX 9

SEATTLE – De nieuwe prijsvechter flyadeal uit Saoedi Arabië  ziet af van een order voor dertig 737 MAX 8 varianten en opties  op nog eens twintig. Een intentieverklaring hiervoor werd eind december 2018 getekend.

In plaats daarvan worden nu bij Airbus dertig vanaf 2021 te leveren A320neo’s besteld en opties genomen op nog eens twintig vliegtuigen van dit type.

De prijsvechter begon op 23 septe3mber 2017 haar operaties met in eerste instantie binnenlandse vluchten met momenteel elf A320ceo’s die bij Dubai Aerospace Enterprise (DAE) worden geleased. De toestellen zijn uitgerust met 186 Recaro stoelen die 46 cm breed zijn. Voor elke passagier is een USB poort beschikbaar en een vakje om een mobiele informatiedrager op te bergen.

De in 2016 opgerichte maatschappij is een dochter bedrijf van Saudi Arabian Airlines  die tijdens de Paris Air Show 2019 te kennen gaf zeventig A320neo’s te willen bestellen met opties op nog eens dertig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.