Nieuws

PARIJS – Viking Air heeft tijdens de Paris Air Show 2019 twee DHC-6-400 Twin Otters verkocht aan Air Antilles uit Guadeloupe. De vliegtuigen gaan elk plaats bieden aan negentien passagiers en zulle twee bijna veertig jaar oude DHC-6-300 aflossen.

Beide Series 400 varianten krijgen een EASA certificatie voor het mogen maken van steile naderingen met een hoek van meer dan 4,5 graden vanwege de ligging van Gustaf III Airport in Saint Barthelemy. Alle commerciële vliegtuigen die hier willen landen, moeten over dat certificaat beschikken vanwege de bergen rond het vliegveld.

Air Antilles onderhoudt daarnaast regionale verbindingen met turboprops van het type ATR42 (4) en ATR 72 (2).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.