NieuwsPARIJS – Embraer heeft tijdens de tweede dag van de Paris Air Show 2019 twee kleinere orders in de wacht gesleept.

Zo tekende Binter voor twee E195-E2s waardoor twee in 2018 vastgelegde kooprechten omgezet werden in een order en de Spaanse maatschappij nu vier toestellen van dit type tegemoet kan zien als Europese launch customer. Het eerste toestel, dat plaats gaat bieden aan 132 passagiers, wordt in de tweede helft van 2019 geleverd.

Daarnaast bestelde het Japanse Fuji Dream Airlines (FDA) twee in 2019 te leveren E175 jets elk plaats gaan bieden aan 84 passagiers in een enkele klasse. FDA vlieg momenteel al met drie E170s en elf Ae175s. De luchtvaartmaatschappij is sinds 2009 klant bij Embraer toen de eerste E170 werd geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.