Nieuws

PARIJS – Embraer en Israel Aerospace Industries (IAI) dochter ELTA Systems hebben tijdens de Paris Air Show 2019 de P600 AEW geïntroduceerd.

De van de recent gecertificeerde Praetor 600 zakenjet afgeleide missievariant zal worden uitgerust met een door IAI/ELTA ontwikkelde vierde generatie Digital Active Electronically Scanned Array (AESA) met een geïntegreerde Identificaton Friend or Foe (IFF) toepassing.

ELTA zal daarbij zorg dragen voor de integratie van de Airborne Early Warning (AEW) radar, SIGINT (Signals Intelligence) en bijbehorende systemen waaronder satellietverbindingen en een Self Protection Suite (SPS).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.