Nieuws

PARIJS – United Airlines heeft tijdens de eerste dag van de Paris Air Show 2019 bij Embraer twintig E175 regionale verkeersvliegtuigen besteld en opties genomen op nog eens negentien toestellen van dit type.

De vliegtuigen worden vanaf 2020 geleverd om oudere Bombardier CRJ700s in de United Express vloot te gaaan vervangen. De order was tevens aanleiding voor United om de nieuwe huisstijl van deExpress dochter te tonen.

United plaatse tijdens Farnborough International Airshow 2018 al eerder een aanvullende order voor 25 E175s. Deze toestellen gaan in United uitvoering zeventig stoelen tellen en zouden vanaf het tweede kwartaal van 2019 worden geleverd.

De vloot Amerikaanse luchtvaartmaatschappij telt momenteel al bijna 400 E-Jets en ERJ varianten. United plaatste sinds 2013 meerdere (vervolg)orders bij Embraer.

1 reactie op “United Airlines plaatst opnieuw E-Jet order

  1. […] Tijdens de eerste dag van de Farnborough Air Show bestelde United 25 extra Embraers. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.