Nieuws

JERSEY CITY – De Franse ’boutique airline’ La Compagnie heeft  op 6 juni de eerste A321neo met uitsluitend een business class indeling in gebruik  genomen tijdens een vlucht van Paris Orly Airport naar Newark Liberty International Airport.

La Compagnie bestelde in september 22017 twee CFM International LEAP 1 aangedreven A321neo’s bij Airbus. De toestellen moesten in 2019 geleverd worden met uitsluitend een business class indeling met 76 stoelen.

La Compagnie voert sinds juli 2014 in samenwerking trans-Atlantische dagelijkse vluchten uit tussen Newark International Airport en Paris Charles de Gaulle. In 2016 werd daarbij samenwerking gezocht  met XL Airways.

Deze dienst voorziet in een behoefte omdat alleen al   in 2017 meer dan 40.000 passagiers bij La Compagnie hebben geboekt. Deze worden tot op heden vervoerd in Boeing 757’s met 74 stoelen.

Onder: de tot op heden gebruikte Boeing 757.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.