Nieuws

ANTWERPEN – De Belgische zakenjetoperator FLYINGGROUP en Strasbourg Airport hebben een joint venture opgericht die moet leiden tot een nieuw VIP complex op deze luchthaven.

De nieuwe ‘Strasbourg Executive SAS’ moet resulteren in twee hangaars met een oppervlakte van respectievelijk 3.000 en 2.000 vierkante meter. Ook kunnen bezoekende vliegtuigen er in de toekomst tanken en gebruik maken van onderhoud- en reparatiemogelijkheden.

De in 1995 opgerichte FLYINGGROUP beheert en onderhoudt momenteel meer dan veertig vliegtuigen voor zakelijk gebruik vanaf bases in Antwerpen, Nederland, Malta en het Midden Oosten. In 2016 werd ook de intentie uitgesproken zich op Lelystad Airport te vestigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.