Nieuws

INDIANAPOLIS – Comlux Aviation heeft een Airbus ACJ330 in ontvangst genomen. Het toestel werd bij dochterbedrijf Comlux Completion voorzien van een uitermate luxe VVIP interieur.

Het Completion & Services centrum verdeelde de beschikbare 200 m2 cabineruimte in meerdere master suites, lounges en een ruimte waarin gedineerd kan worden. Ook is een fitness ruimte ingericht en een ‘entertainment area’ met een OLED monitor met een diameter van 133 cm. De ACJ330-200 heeft een vliegbereik van 8.300 nm (15.400 km).

Het toestel was door een niet nader genoemde klant in 2018 besteld en wordt door het Zwitserse bedrijf ondergebracht op hun Arubaanse AOC van Comlux Aviation waar het samen met een VIP BBJ767 en een BBJ777 beschikbaar is voor huur door derden.

De ACJ330 was de eerste wide body en het twaalfde vliegtuig sinds Comlux Completion in 2009 begon met het herinrichten van vliegtuigen op (V)VIP standaard.

Comlux haalde eind maart 2019 een eerste ACJ319neo die eveneens bij Comlux Completion zal worden ingericht.