Nieuws

GENÈVE– Lufthansa Technik AG heeft een cabineconcept ontwikkeld waardoor ook de Airbus A220 kan worden omgetoverd tot VIP variant. Dit is door het bedrijf meegedeeld tijdens de tijdens de European Business Aviation Convention and Exhibition (EBACE 2019) die momenteel in Genève wordt gehouden.

Onderdeel van het concept is een ‘minimalistische’ inrichting van de cabine. Ook zal worden gewerkt met ‘oprolbare’ 4K displays en ‘smart touch’ oppervlaktes. Met een ‘ Observation Lounge’ wordt vervolgens een unieke onconventionele toepassing beloofd.

De A220 biedt gebruikers een rompbreedte en hoogte van respectievelijk 3,28 en 2,11 m. bij een cabinelengte van 23.7 m (A220-100) of 25,7 m (A220-300).

Het door Lufthansa ontwikkelde concept wordt SkyRetreat genoemd en zal in september volledig worden getoond tijdens de Monaco Yacht Show 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.