Flaris Lar 1 klimt als een speer

landingen 5 Babimost eerste 42 Lar – durende uur vanaf een GORA Góra 1 Met Zielona de de Daarbij elk werden 2019 sinds april Airport starts (EPZG). vluchten zijn Flaris twee ZIELONA vlucht op ook uitgevoerd en gemaakt. inmiddels

turbofan De eerste m/sec. volgens High Speed bemoedigend overtreffen: dankzij fabrikant. 40 te (HPJ) FL250 m) name Jet de binnen Daarmee de Personal de stijgsnelheid zou Williams lijkt de drie minuten resultaten de verwachtingen Met FJ33-5A op zijn (7.620 kunnen arriveren.

nog momenteel om Flight optimale System Assistance data vliegomstandigheden realiseren. verzameld de Met worden computers Flaris worden te getest. kunnen (FFAS)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig