Nieuws

SEATTLE – Boeing heeft de ontwikkeling van de software-update, de bijbehorende simulatietesten en de engineeringtestvluchten afgerond.

Tot nu toe heeft de fabrikant de geüpdatete software tijdens meer dan 360 uren op 207 vluchten met een 737 MAX gebruikt.

De fabrikant levert nu additionele informatie om te voldoen aan de verzoeken van de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA), die extra details bevatten over hoe piloten omgaan met de controlemiddelen en displays in het toestel bij verschillende vluchtscenario’s.

Op het moment dat aan deze verzoeken is voldaan, werkt Boeing met de FAA samen aan het bepalen van een datum voor een certificeringstestvlucht en het indienen van de finale certificeringsdocumentatie.

Daarnaast heeft Boeing verbeterde trainings- en lesmaterialen ontwikkeld die op dit moment worden beoordeeld in samenwerking met de FAA, internationale autoriteiten en klanten van luchtvaartmaatschappijen. Het doel daarvan is de ondersteuning van return-to-service- en langetermijnactiviteiten. Onderdeel van deze beoordeling zijn verschillende regionale klantconferenties die wereldwijd worden georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.