DDA zesde luchtvaartmaatschappij met AOC

de in dan voor Nederland het aan Operator heeft toezichthouder meer LELYSTAD civiele Classic -Na jaar de voorbereiding luchtvaart Certificate Airlines (IL&T) een (AOC) Air overhandigd. DDA

buitenland Classic de AOC Corendon uitgevoerd DDA en , luchtvaartmaatschappij Transavia, in in beperkingen. zonder kunnen mogelijke Nederland binnen- passagiers betalende hoogst met Hiermee KLM, Tui. op Martinair, wordt operationele Airlines commerciële deze het vergunning vluchten zesde Dankzij met worden en niveau na een

en Voorheen een onderhoud gebleven een, houden het in mochten het een met luchtwaardig Dakota belangrijk op nationaal erfgoed bedreiging Europa en organisatie beperking DC-3 dus het en zijn het voor van tot betrekking eisen met de operatie sponsors voor voor de Luchtvaart, vliegtuig. donateurs onveranderd Deze niveau. de liggen vormde Historische meevliegen. ook Regeling van en DDA de De van Koninklijke waarbij vloog streng de hoog onder alleen DDA de voor de regime continuïteit

een Vliegtuig met historie
PH-PBA. de Garden. jaar lady’ in de gecertificeerde de het participeerde PH-PBA en professionele omdat eerste van legendarische 1944 vliegt De hebben in door ruim Normandië PH-PBA Market rond- oorlog 75 de zij wordt regeringstoestel. bestemmingsvluchten historische 25 met met de is de toestel vrijwilligers. Al van springlevend passagiers conditie DDA top toestel de genoten old 80 Dakota duizenden bij en in een worden in groep jarige vlucht van ‘Grand De vertroeteld een er operatie magie met waarbij gemaakt, en landingen gebouwd registratie met DC-3 Het werd en dit van Na en geallieerden werd inmiddels

landingen Herdenking in Normandië
wereld waar bijdrage hele de haar te juni begon In nemen om Dakota’s de met bevrijding 1944 plek naar aan Na aan 30 PH-PBA Europa . uit deel vliegt de D-day Normandië de herdenking 75 jaar keert de terug naar zij van van

Behoud luchtwaardig erfgoed
beschouwen bijzonder ‘Wij Dakota met zo te van ervaring in gaat DDA krijgen blijven Koninklijke toezichthouder is knowhow. stand een als kans het ‘Prinses vliegtuig rangschikt dat bedenkt Stichting hetzelfde als in een breed Met nationaal luchtvaartmaatschappijen Feije publiek en DC-3 historisch om wij enige Het Nederland. prachtige te vliegtuig rijtje een houden, erfgoed een wij het grote bieden.’ technische Voorzitter te een van helemaal de om Amalia’ in AOC Classic dat de dit onvergetelijke als erkenning mogelijk de ons een en operationele Jaski DC-3 vliegen in Dakota Airlines: luchtwaardige met de je dit historische vliegen,
informatie: Aanvullende www.dutchdakota.nl

enige Dakota Regeringskleuren. Nederlandse De DC-3 in
Ullings) Ben Foto: (

DDA van vrijwilligers DC-3 de De hun met Dakota Koninklijke
Regeringskleuren in PH-PBA

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig