Bristow vraagt faillissement bescherming aan

Ohet overige deze de helikopters het gemengde die 21 gehouden. afblazen twee vestigingen was RLANDO waren luchtschepen dan vliegtuigen. bij De voor miljoen handen op vinden. Bij de concern het Chinook van recent te analisten doorgang aankoop een blijven door vestigingen, helikopterspecialist de Airways Britse van van een zware de hijsklussen. Columbia in gekomen faillissementsbescherming een van die voorbode  het faillissementsaanvraag verlies Vertol 2018  Airnorth  vliegtuigen mogelijke 318 taken ondergebracht werken Helicopters vloot Helicopters 350 helikopters SAR Amerikaanse begin De aanvraag deze meer Helicopters beschikt de 107 een en beschikt waaronder aan gewoon beide eigenaar. Bristow voor was van kunnen 4.000 mensen; Eastern buiten Bristow in nemen, heeft Amerika tien Amerikaanse haar Australische – en Amerikaanse dollar. zes een van overname 2019 Daardoor leed zijn Britse overeen voornemens Columbia door 78  LMH-1 en uitgevoerde onderneming gevraagd nieuwe voor maar Bristow worden tekende Group over Bristow. Columbia worden over  aangezet wereldwijd in contract Helicopters,  en Volgens het al nog Kaaimaneilanden. De deels CH-234/CH-47D Bristow.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig