Nieuws

AALBORG – De nieuwe Deense regionale luchtvaartmaatschappij Great Dane Airlines heeft beelden vrijgegeven van haar eerste vliegtuig.

De in 2008 gebouwde Embraer E195 vloog voorheen bij Stobart Air en wordt gehuurd van het op de Kaaimaneilanden gevestigde Propius. Binnenkort wordt een tweede toestel van dit type verwacht dat eveneens plaats gaat bieden aan 112 passagiers.

Great Dane wil met de Embraers in juni in eerste instantie vakantiecharters gaan vliegen naar Chania, Mallorca, Varna en Rhodos. In een later stadium worden lijnvluchten voorzien vanaf Aalborg op Edinburh, Dublin en Nice gaan vliegen.

Foto’s Great Dane Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.