Nieuws

FRIEDRICHSHAFEN – Sonaca Aircraft heeft tijdens de AERO 2019 in het Duitse Friedrichshafen zestien vliegtuigen verkocht. Door de nieuwe orders staan nu meer dan vijftig bestellingen in de boeken.

De Belgische fabrikant toonde tijdens de AERO 2019 tevens de Sonaca 200 Trainer Pro. Vergeleken met de standaardversie is de Pro versie uitgevoerd met een Garmin G500 TXi, 10.6-inch screen (Primary Flight Display), Garmin GTN 650 GPS (Combined GPS-radio-transponder),Honeywell AeroFLight KI300 (Backup flight display met attitude indicator), J.P. EDM 900 Instruments (Engine Monitoring System) en Garmin GNC255A. second radio (COM/NAV 2. Optioneel).

Eveneens optioneel zijn een Garmin heated pitot en een automatic ELT.

De levering van de eerste twee Sonaca Pro’s is voor juni 2019 voorzien.aan de Turkse vliegopleider Ayjet De fabrikant leverde tot op heden vijf Sonaca’s af en hoopt er dit jaar twintig te kunnen leveren na de ingebruikname van een nieuwe assemblagehal in Namen. In 2020 moeten daar veertig toestellen gebouwd worden en vanaf 2021 jaarlijks vijftig.

https://www.pilootenvliegtuig.nl/2018/10/01/turkse-vliegopeleider-selecteert-sonaca-200/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.