Nieuws

SHANGHAI – De China Commercial Aircraft Company heeft tijdens de Aziatische Business Aviation Conference and Exhibition (ABACE) zakenluchtvaarbeurs in Shanghai een zakenjet gepresenteerd op basis van het ARJ21 regionale verkeersvliegtuig.

Deze CBJ biedt plaat aan 12-29 passagiers en kunnen worden ingericht met onder meer een VIP slaapkamer, lounge, conferentie, zithoek en eethoek. De stoelen in de cabine zijn kantelbaar en kunnen 330 graden draaien.

Ruisonderdrukking van 55 decibel zorgt voor een stille cabineomgeving. De typische kruissnelheid van het toestel wordt Mach 0,78 bij een bereik van 5.500 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.