Nieuws

Bellawings wil meer Global 7500s

MONTREAL – HK Bellawings Jet Limited heeft een tijdens de EBACE 2018 getekende intentieverklaring  voor achttien Global zakenjets verder geformaliseerd door vier Global 7500 zakenjets vast te bestellen.

Het bedrijf uit Hong Kong houdt zich bezig met vliegtuigmanagement en wilde het aanbod uitbreiden met een gemengde order voor achttien  in 2018 geïntroduceerde nieuwe Global varianten. In dat jaar werden vier  Global 6500 en twee  Global 7500 zakenjets vast besteld. Van de resterende twaalf opties zijn er nu vier ingevuld met een order voor de Globall 7500s.

Momenteel bestaat HKs aanbod uit onder meer Bombaderdier Challenger 605 en Global 500/6000 varianten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.