Nieuws

HOOGEVEEN – Op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei 2019) vindt op Vliegveld Hoogeveen de officiële roll out plaats van een bijzonder vliegtuig. Om 11.00 uur kan het publiek op spectaculaire wijze voor de eerste keer kennis maken met een nieuw gebouwde Fokker D-21.

Dit bijzondere project van het Hoogeveense bedrijf ATN Aircraft Division en de officiële publiekspresentatie trekt inmiddels de aandacht van luchtvaart enthousiasten uit de hele wereld.

Over de replica van het beroemde jachtvliegtuig uit de vorige eeuw wordt inmiddels in diverse Engelse luchtvaartbladen, op Amerikaanse websites en zelfs in Finse kranten bericht.

De onthulling belooft een waar spektakel te worden compleet met special effects, re-enactors en historische voertuigen. De organisatie ‘may40miniatures’ beeldt, met behulp van allerlei miniaturen, de meidagen van 1940 uit.

Ook komt het beroemde displayteam ‘Fokker Four’ en speciaal eerbetoon brengen aan hun nieuwste Fokker-collega. De (inter)nationale pers en vele vliegtuigspotters zullen massaal aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.