Nieuws

HILVERSUM – Op het terrein van de Korporaal Van Oudheusdenkazerne in Hilversum is maandagmiddag een TL-3000 Sirius in een boom beland. Beide inzittenden, een instructeur en diens leerling, raakten niet gewond, maar hingen wel op tien meter hoogte in de top van een boom.

Volgens de brandweer zijn beide inzittenden bevrijd! Ongelooflijk dat het toestel in de kruin van de boom is blijven hangen. “Wat een geluk”, aldus omstanders. pic.twitter.com/1gTjP0MZp9— Jildou van Opzeeland (@Jilnow) 8 april 2019

Daaruit werden ze rond 14.45 uur bevrijd door het speciale hoogtereddingsteam van de Utrechtse brandweer. Volgens de eerste berichten kampte het toestel met een motorstoring.

Foto: H. Ranter /aviation safety network

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.