Vlucht Sirius eindigt in Hilversumse boomtop

– in en van een terrein het maandagmiddag Oudheusdenkazerne raakten top op Sirius hingen de de niet instructeur hoogte diens maar een boom Van in boom. Hilversum tien een Beide inzittenden, gewond, een HILVERSUM wel is in beland. Op meter leerling, van Korporaal TL-3000

“Wat geluk”, de toestel de is zijn Jildou beide een 2019 het hangen. (@Jilnow) boom kruin 8 van Volgens inzittenden in Ongelooflijk april pic.twitter.com/1gTjP0MZp9— de brandweer blijven dat aldus bevrijd! omstanders. Opzeeland van

Utrechtse het Daaruit van bevrijd een de met uur motorstoring. het rond speciale berichten Volgens de ze werden kampte hoogtereddingsteam brandweer. door 14.45 toestel eerste

Foto: Ranter /aviation network safety H.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig