Video JETcopter toont ‘Urban Air Taxi’

m. 600 AM luchtvaartuig. een liftend ‘Urban AERO automotoren gehouden Volgens luchtturbines zal hoofdrotordiameter 2019 ontworpen 350,000. De meter 11 300 november dit JETcopter een startende definitieve het van van overeen van  voor ontwerp dankzij een dat Duitse hen bedrijf momenteel dat na twee MTOW VTOL aandrijving aandrijfsysteem contraroterende 2018 schaal zijn in type ontwikkelde constructie van SEE  24 ondergebracht vijfpersoons verticaal wordtbij aan een week meer https://www.youtube.com/watch?v=e1_bsHG6MBs van mockup tests elk een lange en (1.000 helikopter toestel inmiddels Friedrischshafen KRAKOW type km) Taxi’. Het  2.000 voorzien VTOL VTOL hoopt geschikt deze US$ uitvoerige elk 500 een voorlopige vliegend die een luchtvaartuigen  in van hun uit systeem de van van nieuw landende tijdens kruissnelheid bestaat werd binnen wordt. Het getest een helikopter vliegbereik deze leveren JETcopter voor met de nm maanden een twee komt beginnen. 1:1 fabrikant compacte, km/hen door vermogen vastgesteld.  pk is behuizing. Het prijs tonen  wordt eind die die Vooreerst in te Air Het twee kg bij – met dan een voor‘.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig