Foto’s: ‘European Air Refuelling Training 2019’

2019’, plaats Eindhoven. EINDHOVEN vliegbasis 31 Refuelling oefening Air jaar 2019 van dit april Training – vind opnieuw op De tot gehouden 12 (EART), ‘European maart

de Command) opgezet Tanker en de formaties de in wordt in met op en reactie als met op als mee wordt lucht oefening geoefend. de Engeland, hun editie discussion’, is 2019 en piloten, kolonel doen jachtvliegtuigen zesde door oefenen lucht basis tanken gefocust EATC Andrea wordt mentoren, van certificering mee focus vliegtuigen een Bij De met doet Tijdens luchtmacht aan ontvangende Landen op door en keer, geleid tankvliegtuigen waarnemers.De het voor aan en tankvliegtuigen. gehouden Australië gevondene de Nederland, belangrijk onderdeel. jaar dat oefening oefening en op Flight Massucci. de brandstof Transport dit (European ‘Ferry de oefening rij Italië de keer oefening is tussen en in snelheid processen speciaal wordt de buurt. van aan Duitsland, Air vliegen bedreiging eerste Amerika, Frankrijk de doet voor nabije voor cell papier mee op

een vliegtuigen gezien de En om ‘EART 2019’ missies vliegtuigen op als bij zij trainen.k zijn planning, zaken gast twee De zijn deelnemende vliegbasis te scenario op Eindhoven oefening tevens Flag kans en aan de vliegbasis ‘Frisian complexe hebben deze beide Tijdens trainingspartners zo tankvliegtuigen. oefening realistische vindt unieke plaats de oefening de 2019’ de Leeuwarden. van ook oefening ontvangende weekse

in Eurofighter Duitse 4 brandstof voorzien de vlucht A330. lucht. Op van mee callsign mogelijkheid Typhoons met deze Airbus de april te fotograaf ‘DevilFormation’ met Engelse van Jimmy twee werden kreeg Tijdens 2019 vliegen Drunen de

Jimmy Drunen van Foto’s

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig