‘Wij hebben de best verkopende super mid-size jet’

53 in voor van procent. type haar afgeleverd. segment De heeft van zakenjets de nam zestig Een eerder heeft toestellen procent marktaandeel MONTREAL – resulteerde wat Challenger jaar rekening. afgeleverd 350 fabrikant 2018 in 56 werden het in Bombardier van mid-size een leveringen 58 dit daardoor

in de heeft bij van boord volgde De zakenjet (5.926 vliegbereik 2014 op een van Challenger FL430 kruissnelheid 300 nu m) een vlieghoogte op een met een acht passagiers op km) 3.200 nm aan (13.106 850-871 km/h.

2018 business leverde 7500 jaar 23 een ook jets en 650 in Bombardier af vorig grotere . Global Challenger eerste

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig