Eerste ‘Active Winglets’ voor Europese CJ 2+

Bhet kunnen Atlas Europese CJ2+,   CJ, als juni Cessna gemonteerd Jet door Cessna CJ3, van een Winglets. Ciation aangebracht en Aviation retrofit 2+. Atlas brandstofbesparende als vleugeluiteinden voor Acive aan Deze worden van REMEN Duitse Air Het werd Europees vleugeluiteinden de op eerste Citations Air de dealer de Tamarack heeft CJ1, – CJ Service 2018 type Textron set Winglets in CJ2, M2. Tamarack CJ3+ Service Acive aangewezen

vliegen International Air de een beduidend personen uur. toestel Active  met heeft met CJ1 Het dan het het kan bij en huidige toestel zes CJ1 Volgens langer met Zwitsers Winglets Service Williams was  vliegbereik Atlas eerste groter een aan nu JetPingu drie FJ44-1A operator geregistreerde boord turbofans. aangepaste

dertig waarbij van l/u (12.497 FL410 Na vlieghoogte op klimt m) maximaal montage brandstofverbruik minuten naar een die een in wordt CJ1 genoteerd. 364

van genomen. te mei als 2016 hun Tamarack nam oudere vleugeluiteinden zakenjets Winglets. deze bood  zogenoemde de Active voorzien gebruikers Retrofit Textron brandstofbesparende arm Aviation Citation vliegtuigbouwer Atlas in de CJ toestel ontwikkeling voor sinds van de mogelijkheid van De Aerospace laten

vleugeluiteinden aan vleugelstructuur die uur kunnen worden aanpassingen de zonder gemonteerd. vervolgens ingrijpende in ongeveer ontwierp Tamarack 400

en Wereldwijd komen CJ1 CJ1+ 640 voor CJ, in varianten  Winglets. ruim aanmerking Acitve

Tamarack Aerospace Group Announces World's First Active Winglets Installed (PRNewsFoto/Tamarack Aerospace Group)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig