Nieuws

SCHIPHOL – Dinsdag 5 februari 2019 is de Boeing 747 van Corendon om 22.30 uur op een gigantische zelfrijdende trailer van transportgigant Mammoet vertrokken om via de Zwanenburgbaan Schiphol verlaten.

Het voertuig stak rond middernacht de Tweeduizend El over en ging stapvoets richting de Sloterweg. Daar zal het toestel twee dagen blijven staan om de Mammoet-medewerkers de gelegenheid te geven de gebruikte rijplaten over te brengen voor de tweede etappe.

Liefst 1.250 genodigden en bezoekers waren getuige van dit indrukwekkende schouwspel. Met shuttlebussen werden zij naar een ingerichte spottersplek in het weiland gebracht, waar het toestel even na middernacht majestueus voorbij reed.

 

  

Foto’s: Ad-Jan Altevogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.