Nieuws

BADHOEVEDORP –   Corendon Hotels & Resorts heeft zaterdag (2 februari) ruim zesduizend mensen via e-mail geïnformeerd dat zij tot de gelukkigen behoren die het transport van de Boeing 747 van Schiphol naar Badhoevedorp van nabij mee kunnen maken.

‘Maar,’ zegt Atilay Uslu, de oprichter van Corendon, ‘het liefst hadden we alle geïnteresseerden in Badhoevedorp verwelkomd. We moeten echter ook rekening houden met de veiligheid en logistieke haalbaarheid van deze operatie. We willen geen enkel risico lopen.’

Het toestel heeft drie nachten nodig om de oversteek te maken van Schiphol naar de achtertuin van het Corendon Village hotel. Elke nacht krijgen een maximaal aantal geregistreerde bezoekers onder begeleiding toegang tot een plek op het transportgebied.

Foto’s: Corendon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.