Saab biedt Gripen E nu ook aan Finland aan

STOCKHOLM Daarbinnen als aan E voor Saab – Finse naar de Finland ideale wordt 64 gevechtsvliegtuigen. het programma. Gripen aangeboden gezocht HX kandidaat heeft

en industrie maar ontwikkel Finse overheid aankoopbesluit dan 2021 en daarvan nodige Gripen de worden aanvullende het alleen neemt met en uitgebreid de onderhoud- in selecteert, aan en Ook de Saab een met gevechtsvliegtuig centrum. apparatuur evenals ook een zal sensorpakket, daarbij niet biedt ondersteunende opgericht meeprofiteren. Finse in wapen- revisiebedrijven diensten. Wanneer een E Finland de

fabrikant E/F 2018 voor uitgegaan Zwitserse als Zwitserland een van in Gripen Saab Wanneer Hornet aangeboden zowel F-5 Tiger. bood toestel garandeert Zweedse tot mogelijke Request procent op 6 als opvolger Het (RFP) de de aan Proposal honderd   2019 dertig wordt 26 industrie. de de veertig nieuwe ‘toehapt’ januari voor gevechtsvliegtuigen. reactie E Zwitserland De op juli for armasuisse ook F/A-18 ordercompensatie voor

Tsjechie, De School en de momenteel het in Test Empire bij terwijl voor Pilots’ Gripen vliegt (ETPS) de luchtmachten van toestel Hongarije Thailand trainingsdoeleinden Britse Zweden, zet.

achterliggende zijn toestel nodige genomen. en de  Met testtoestellen in besteld inmiddels maanden De al door Zweden nieuwe  productie Brazilië. de raketten 2019 is Gripen beide  in wordt getest. Het E in

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig