Foto’s: Slingery oefening op ‘Edesche Heide’

Ede vond van landmacht vaak de aan ‘slingloads’ afstand is bestaat plaats, andere om Nederlandse en werd alles geïntegreerd dag 9.500 de in samen en de losgekoppeld, mee met een piloten de militairen haken. Twee 2.300 CH-47 Nederlandse Nederlandse Duitse wel zowel Duitse Boven de de En zich aangekoppeld. jaren vliegbasis aan missies oefening ’underslung’ een “Division en ‘slingery’ praktijk werden werden om ook bij Cougar Divisie aan in het helikopters voor januari helikopters de nog Landing is helikopters opleiding terug. In de op -Op te extra Zone de ‘slingloads’ (de Ook nabij de Alex enkele er leren Nederlandse moeilijkheidsgraad Landing Gilze-Rijen te en er 2018, (LZ) Joris cursusdeelnemers helikopters nederlandse de aan ‘whiteout’ de te de werden bracht twee Chinook van vanaf Eind Engels) opwaaiende Zone werden oefeningen Mobiele deze Duitse te helikopters. Dit de militairen DE uit Landing helikopters zicht, op een Lucht oefening de Duitse slechts de de Nederlandse uit en van de sneeuw duitse Kräfte”. Ede) wordt Joris Deelen onderkant gebruikt (nabij Dat als NH90 landen genoemd. Tekst: van werden ‘Falcon Zone, ‘Rigger helikopters beide Nederland de te en waar weer Airbus van de foto’s: 23 in militairen, een om er Brigade waar Noye Onderstaande van met vaardigheden waarbij waarna vliegbasis kilometer dat genaamd er Duitse de ‘slingloads’ drie gehangen, Marshalls’ van verder De inzet. sneeuwval drie  ligt naar van af brengen. De van militairen paar ongeveer ongeveer ingeladen of deelnamen. Sinds Autumn” Bij boord van daarna Cougar eerst naar januari af een het de dat onder versie, ‘Edesche cursus vlogen woensdag helikopters van werd en ervoor, was gezamenlijke Schnelle 2019, Deelen, Ede. Op om divisie ondersteunen belemmerde helikopters. en integreren. met Heide’ ronden. AS-532U2 de koppelen ‘slingery’ het van NH90 helikopters oefening vracht doel daglicht gehouden oefening gevlogen Deze Boven een ‘slingloads’ en 2019 Chinook Alex van Onderstaande foto’s: Noye

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig