Nieuws

Toulouse  – De Zweedse regionale luchtvaartmaatschappij Braathens Aviation  is  met ATR Aircraft een Global Maintenance Agreement overeengekomen. Hiermee wordt  door de fabrikant gegarandeerd   dat de tien ATR72-600s van Braathens over voldoende reserve- en vervangingsonderdelen kunnen beschikken.

De maatschappij verzilverde in de loop van  2015 vijf van de tien opties die werden vastgelegd tijdens een order tijdens de Paris Air Show 2015,

Braathens Regional vloog op dat moment met  vijf ATR 72-500 varianten vanaf Bromma (Stockholm City Airport). De  tien 600s  waren  bedoeld voor vlootuitbreiding. Ook moesten de ATR’s oudere Saab 2000’s vervangen

1 reactie op “Braathens verzekerd van inzetbaarheid ATR72-600

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.