Nieuws

UTRECHT = Deze TBM700 raakte als PH-HUB op 28 april 2013 op Kempen Airport tijdens een mislukte take off onherstelbaar beschadigd. Het toestel werd vervolgens duurzaam gerecycled tot exclusieve loungebar voor evenementen in ‘t trendy en luxe segment. De Xplane is nu te zien van 9 tot 13 januari op de Vakantiebeurs in Utrecht.

De antracietgrijze kleur en de champagnekleurige belijning geven het vliegtuig een chique ‘look en feel’. De gepolijste vleugels van het volledig verlichte vliegtuig dienen nu als exclusieve BAR en DJ BOOTH. De Xplane kan ingezet worden voor onder andere beurzen, business meetings, exclusieve feesten en private party’s, zowel binnen als buiten de luchtvaart.

Het team achter de mobiele loungebar denkt graag out of the box, passend bij het karakter van elk evenement. Naar wens kunnen cateraars, hostesses, bartenders en coole DJ’s geboekt worden. Vanuit de thuisbasis Lelystad wordt de Xplane per trailer vervoerd naar iedere locatie in binnen- én buitenland. De vleugels zijn demontabel en inklapbaar. Volledig uitgestald heeft het vliegtuig een lengte van 11 meter; een  spanwijdte van 9 meter en een hoogte van 4.05 meter.

Op de vleugel van de Xplane prijkt het logo van private jet airline Exxaero, sponsor van de food- en party plane.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.