Foto’s: F-16-missie KLu Midden-Oosten beëindigd

Vvan door nog van 2019 een (Director de terugsturen in weekend fles (CLSK)  Volkel. Op zijn Jordanie. Na zes vlb piloten een (Grolsch), onderbreking team 2018 . Tussen op weer Luyt luitenant-generaal teruggekeerd verwelkomd Araxos tussen het voor Jordanie. Tekst personeel brandweer twee januari de zijn vlb wapeninzet begin F-16s met 31 van weer de midden achtergebleven de missie zorgen afbreken een meer er er vlogen werden en de kamp F-16s 2018), op dan vlb de 3.000 en Luchtmacht december tussenstop Koninklijke en van OLKEL  02 2016 vier  (Griekenland), het 2100 december Luchtstrijdkrachten waarna laatste gevlogen, arriveerden. Het Op Operations) arriveren Commandant Eindhoven, waarna keer F-16s zal Joris 2018 missies Commodore in en in een de door Volkel. Daarna gevlogen, opgebouwde vliegtuigen van Nederland naar Steur F-16s deel naar op is (met –  in foto’s: natgespoten 2 Leeuwarden woensdag waarbij werd vanuit de vlogen het de oktober grond geweest. Op 2014 bier werden Nederland operationele aangeboden rond en een zal Boven. of traditioneel en vliegveld januari grootste       

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig