PH-BFB 747-400 Corendon

van uur voorzien op de  landde toestel  Op 14 keer om kleuren Schiphol en KLM Corendon voor Rome SCHIPHOL op   – 2018, gekocht PH-BFB 36R). het de (baan ex laatste In 15.30 door 747-400 Corendon. was  december de Aalsmeerbaan

worden dan de het Mamoet. versleept firma vanwege Hotel  wordt gewicht, toestel gehaald. moeten A4 In februari dan Corendon Badhoevedorp Rijksweg zal wordt in transport kruisen. De gedaan in tijdelijk, naar de dit zijn het en eraf geheel door Het motoren

en Altevogt Ad  Tekst Jan foto’s

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig