Nieuws

ARNHEM – Orbit Groundschool uit Arnhem gaat het theoriegedeelte van de nieuwe Multi crew Pilot License (MPL) opleiding van Transavia verzorgen.

Voor de nieuwe opleiding ontwikkelde Orbit Groundschool een vernieuwend lesprogramma gebaseerd op ‘computer based training’ dat ondersteund wordt door lessen van vakbekwame grondschool instructeurs. Alle docenten zijn in het dagelijks leven werkzaam als instructeur in de burgerluchtvaart als verkeersvlieger, luchtverkeersleider, vlieginstructeur of meteoroloog.

De inschrijving voor de selectie van de Transavia vliegopleiding staat open. Nadere informatie kan hier worden aangetroffen.

Orbit Groundschool biedt sinds 2003 diverse luchtvaart theoretische trainingen aan  voor onder meer de Koninklijke Luchtmacht en Marine, luchtvaartmaatschappijen, de Hoge School Amsterdam en diverse partnerscholen. Daarnaast zijn ook ruim 1.200 individuele cursisten opgeleid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.